Deelnemen aan Alles is Thuis

Deelnemen aan Alles is Thuis

NIEUW! Alles is Thuis is een hoogstaand en tegelijkertijd laagdrempelig, sfeervol woonevenement. Onze publicitaire focus ligt op starters die op zoek zijn naar een eerste huis. Ook bieden we een antwoord aan gezinnen die behoefte hebben aan uitbreiding en opwaardering van hun thuis. De derde belangrijke doelgroep zijn senioren die zoeken naar veiligheid en comfort in huis.

Waarom een nieuw woonevenement? Het antwoord is eenvoudig. Wij zijn van mening dat een woonevenement van formaat niet mag ontbreken in West-Brabant. De ontwikkeling ervan kan alleen goed en duurzaam vorm worden gegeven wanneer alle gerenommeerde bedrijven in de regio met producten en diensten op het gebied van bouwen, verbouwen, wonen en tuinen de handen ineen slaan. We zetten daarom in op de kracht van samenwerking en lokale verankering!

Wij n
odigen u van harte uit om deel te nemen aan de Alles is Thuis, het allernieuwste woonevenement van NL. Natuurlijk in Breepark, want Breda brengt het samen. Kom uw organisatie presenteren tijdens ‘jouw excellent woonevenement’. En dit eerste jaar profiteert u van het extra voordelige introductie tarief. Klik onderstaand op het evenement van uw keuze!