maak vandaag je boeking in orde  met liefde en zorg samengesteld  geen extra reserveringskosten  veilig en eenvoudig 
Deelnemen aan Kampeerbelevenis
peenvolluk linkedincover2019 bedrijf new

Deelnemen aan Kampeerbelevenis

Na een jaar afwezigheidheid komt gelukkig alweer het twaalde seizoen er aan. Tijdens de afgelopen 11 seizoenen met een pauze van een jaar ten gevolge van het welbekende virus, hebben tienduizenden bezoekers bewezen dat de diverse edities van Kampeerbelevenis in den lande een geweldig succes waren. De kracht van samenwerking met zowel de gewezen als de huidige locatiepartners maakt(e) dit al dik een decennium mogelijk.

Kampeerbelevenis InStore Expo Concept is door het brede aanbod van campings, caravan- en camperdealers, dagrecreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen in combinatie met het bestaande aanbod en de stevige inzet van de betreffende locatiepartner een echte belevenis. Elke editie weer! 

Ons doel is om u, recreatieondernemer, de mogelijkheid te bieden om uw bedrijf in meerdere strategisch gekozen verzorgingsgebieden, door het gehele land, op verschillende data en bij meerdere kampeerdoelgroepen te promoten. Een krachtig marketing- en communicatieconcept dat met professionaliteit wordt uitgevoerd op een hoog onderscheidend niveau.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen. Klik onderstaand op het evenement van uw keuze!