Deelnemen aan Winterspoor - De kerstkadomarkt met ballen

Deelnemen aan Winterspoor

We gooien het balletje graag bij je op. In het tweede weekeinde van december is het weer zover en wordt Station Breda omgetoverd tot kerstkadomarkt. Eentje met ballen. Ballen? Ja, ballen! Sneeuwballen, kerstballen, zuurballen, lichtballen.. En de bal ligt nu bij jou, want jij kan deelnemen aan dit vreugdevolle weekend!

Kerst is voor iedereen. En er is voor íedereen wat wils op deze gezellige kerstbazaar. Je vindt er de mooiste (kerst)cadeaus en warme winterse kost. De gezelligste winterterrassen en de tofste rijdende tavernes. Bovendien staan er waanzinnige (kinder)activiteiten op het wintertainmentprogramma.

Geef je daar geen bal om? Kom dan gewoon genieten van een heerlijk glas warme glühwein en een verse oliebol. De kerstmarkt met ballen bezoek je op zaterdag 7 december van 12.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 8 december van 10.00 uur tot 18.00 uur. Zeg het voort en help ons bij het sneeuwbaleffect!

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een weekeinde vol kerstpret! Klik op het onderstaande evenement voor de mogelijkheden.